Arrangemang på beställning

Arrangemang

Att hitta rätt besättning för sin orkester eller ensemble är inte så lätt när man på en musik eller kulturskola kanske inte alltid har en "standard-besättning" enlig köpta arrangemang.
Det finns ju självklart en hel del bra och användbara arrangemang att köpa från de olika notförlagen, men ibland räcker inte ensemblen till för att täcka upp just det arrangemanget.
Min idé och verksamhet bygger på att man kan få ett fungerande arrangemang eller komposition för just sin besättning. Stort som smått. Nybörjare eller fortsättnings orkester.
Mina uppdrag vänder sig framför allt till pedagogisk verksamhet inom musik & kulturskolans verksamhet, men jag har även skrivit arrangemang för orkesterföreningar, konfirmationsorkester, kyrkans ungdomsorkester, musikkårer mm mm.

En ensemble / orkester låter bäst om man har ett arrangemang som är anpassat och rätt instrumenterat och som tar vara på alla stämmor i ensemblen. Min målsättning är att tillgodose dina behov för ensemblen.

Musik som är skyddad kan jag bara sälja en bearbetning av, med upphovsmannens / rättighetsinnehavarens tillstånd, -och då säljer jag inga rättigheter.

Priser på arrangemang

Priset för "skräddarsydda" musikarrangemang varierar beroende på hur omfattande arrangemanget är.

Prisexempel ( Vi får diskutera priset i varje uppdrag )
Litet Arrangemang 2-4 Stämmor ( fri musik ) : C:a 400 :- + Moms
Medelstort Arrangemang 3-7 Stämmor ( fri musik ) : C:a 650 :- + Moms
Stort Arrangemang 7-eller flera stämmor ( Orkester ) : C:a 800 :- + Moms

Egna arrangemang på youtube:

Så skimrande var aldrig havet, Evert Taube
The Christmas song, Mel Tormé & Robert Wells

Hur får du ditt arrangemang

Vad får du levererat från BTS?

Jag skickar till dej som köpare/beställare en uppsättning med: Partitur och stämmor enligt överenskommelse; om du vill ha partitur i C eller transponerat. Stämmor kan fritt kopieras till önskat antal i respektive stämmor, men jag kan även ombesörja att du får det antal stämmor du vill ha ( tex 4 st violin 1 stämmor etc...)